Selecteer een pagina

Alle 6 Online Cursussen (30% Korting)

499,00 excl. btw

Alle 6 cursussen.

Categorie:

30 % Combinatiekorting September:

Kies alle 6 online cursussen (30 PE)

€499  excl. btw

 

Agenda                                                                              

Oktober 2023:                                                

30-10-2023 (18-21 uur) Online: Het Nederlandse Werk & welzijn (5 PE)

November 2023:

6-11-2023 (18-21 uur) Online cursus: De Nederlandse asielketen (5 PE)

13-11-2023 (18-21 uur) Online cursus: Het Nederlandse zorgstelsel (5 PE)

20-11-2023 (18-21 uur) Online cursus: Het Nederlandse drugsbeleid (5 PE)

27-11-2023 (18-21 uur) Online cursus: De emancipatie van vrouwen (5PE)

December 2023:

04-12-2023 (18-21 uur) Online cursus: Het Nederlandse onderwijssysteem (5 PE)

11-12-2023 (18-21 uur) Online cursus: Het Nederlandse Werk & welzijn (5 PE)

18-12-2023 (18-21 uur) Online cursus: De Nederlandse asielketen (5 PE)

08-01-2024 (18-21 uur) Online cursus: Het Nederlandse zorgstelsel (5 PE)

 

 

De Nederlandse asielketen (5PE)

De Nederlandse asielketen is een complex systeem dat zich bezighoudt met de procedures en maatregelen rondom asielverlening en immigratie. Als tolk of vertaler in dit veld is het van cruciaal belang om een diepgaand begrip te hebben van de asielprocedures, de wet- en regelgeving, en de specifieke terminologie die wordt gebruikt. Door deze kennis kun je de betrokken partijen, zoals asielzoekers, advocaten, rechters en overheidsfunctionarissen, effectief ondersteunen en ervoor zorgen dat communicatie vloeiend en nauwkeurig verloopt.

 

Het Nederlandse drugsbeleid (5 PE)

Het Nederlandse drugsbeleid is een benadering die zich richt op schadepreventie en het bieden van een veilige omgeving voor het gebruik van bepaalde soorten drugs. Dit beleid is gebaseerd op de gedachte dat het verminderen van de gezondheidsrisico's en sociale schade die verband houden met drugsgebruik belangrijker is dan strikte strafrechtelijke maatregelen.

Het Nederlandse onderwijssysteem (5PE)

Het Nederlandse onderwijssysteem is een uitgebreid en gediversifieerd systeem dat zich bezighoudt met de opleiding en vorming van individuen vanaf de vroege kindertijd tot aan volwassenheid. Als tolk of vertaler is het van cruciaal belang om vertrouwd te zijn met de structuur van het onderwijssysteem, inclusief de verschillende onderwijsniveaus, examenprocedures en regelgeving. Het begrijpen van het onderwijssysteem stelt je in staat om nauwkeurige en betekenisvolle communicatie te faciliteren tussen deelnemers aan de cursus, leraren, ouders en overheidsfunctionarissen. Door een grondig begrip van dit onderwerp kun je bijdragen aan een inclusief onderwijsklimaat waarin alle deelnemers aan de cursus gelijke kansen hebben om te leren en te groeien.

Het Nederlandse Werk & welzijn (5PE)

De Nederlandse arbeidsmarkt is een dynamisch veld dat zich bezighoudt met de relaties tussen werkgevers en werknemers, en de verschillende factoren die van invloed zijn op werkgelegenheid en werkloosheid. Als tolk of vertaler is het van cruciaal belang om vertrouwd te zijn met arbeidsprocedures, wetten en specifieke terminologie die in dit domein worden gebruikt. Begrip van de arbeidsmarkt stelt je in staat om nauwkeurige en betekenisvolle communicatie te faciliteren tussen werknemers, werkgevers en overheidsfunctionarissen.

 

Emancipatie van de vrouw (5 PE)
De emancipatie van vrouwen in Nederland is een proces van sociale verandering en strijd dat gericht is op het verkrijgen van gelijke rechten, kansen en positie voor vrouwen in de samenleving. Dit proces heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld en heeft geleid tot aanzienlijke vooruitgang op verschillende gebieden. De emancipatie van de Nederlandse vrouw is begonnen in de 19 e eeuw en dit proces is nog steeds actueel.

 

Het Nederlandse zorgstelsel (5PE)

Het Nederlandse zorgstelsel is een complex systeem dat zich bezighoudt met de organisatie en levering van gezondheidszorg in Nederland. Als tolk of vertaler is het van cruciaal belang om vertrouwd te zijn met de structuur van het zorgstelsel, inclusief de verschillende zorgverleners, verzekeringssystemen en regelgeving. Het begrijpen van het zorgstelsel stelt je in staat om nauwkeurige en betekenisvolle communicatie te faciliteren tussen zorgverleners, patiënten, verzekeringsmaatschappijen en overheidsfunctionarissen. Door een grondig begrip van dit onderwerp kun je ervoor zorgen dat alle betrokkenen de zorg en behandeling ontvangen die ze nodig hebben.

Extra informatie

Datum

25-9-2023 (18-21 uur), 13-11-2023 (18-21 uur)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alle 6 Online Cursussen (30% Korting)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *