Over ons

Lees meer over de oprichters van DAFA.

onderzoek, wetenschap, docent en tolk

Dr. Ing. Aref Najafi

Ik ben Aref Najafi. Mijn academische reis begon op HBO-niveau en leidde naar de universiteit, waar ik me specialiseerde in de medische gezondheidszorg. Na mijn universitaire studie betrad ik de gezondheidszorgwereld en behaalde ik mijn PhD in erfelijke hartziekten. Mijn passie voor kennis en onderwijs leidde naar de academische wereld; eerst als (universitair) docent aan het VU medisch centrum voor de medische opleidingen, waaronder opleiding geneeskunde. Vervolgens heb ik voor een korte periode onderwijs gegeven voor de opleiding verpleegkunde. Momenteel zet ik mijn expertise in voor de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan de Hogeschool Rotterdam.

Ik ben bevoegd om onderwijs te verzorgen en innoveren op dit niveau en ik blijf mij professionaliseren op dit gebied. Na een periode zonder tolkbevoegdheid besloot ik mijn tolkentoets af te leggen. Met succes, want nu ben ik een be√ędigd tolk voor de talen Dari/Farsi < > Nederlands. Het delen van kennis en het overbruggen van taalbarri√®res zijn twee van mijn grootste passies in het leven.

Maatschappijleer en burgerschap

BEd. Omid Najafi

Mijn naam is Omid Najafi, ik ben 29 jaar oud en kom uit Rotterdam. Ik heb de lerarenopleiding Maatschappijleer gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel ben ik al 5 jaar werkzaam als docent Maatschappijleer en Burgerschap bij verschillende onderwijsinstellingen. In mijn vakgebied behandel ik diverse sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Tijdens mijn lessen maak ik gebruik van relevante literatuur, die ik vervolgens overbreng aan de studenten. Ik ben gepassioneerd over het versterken van waardevolle kennis van tolken en vertalers, en ik ben ervan overtuigd dat mijn expertise en toewijding een aanvulling zullen zijn voor het educatieprogramma van DAFA. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met tolken en vertalers om bij te dragen aan de professionele groei van de cursisten.

Boek eenvoudig een online cursus

Onderscheid je als tolk & vertaler en verrijk je kennis met onze innovatieve cursussen over hedendaagse onderwerpen! Meld je nu aan!

Bekijk alle cursussenNeem contact op